top of page
GaARv_gQ_edited.jpg

Sondre Thilo 

Coach & Personlig trener

Min treningsbakgrunn startet som hos mange andre på fotballbanen. På videregående skole gikk jeg på toppidrett før jeg startet med Crossfit allerede tidlig 2012.

 

Jeg har erfaring som hovedinstruktør innen fysisk fostring i Telemark bataljon. Ansvarsoppgavene der var blant annet var å fasilitere, planlegge og utføre testing for kompaniet som jeg var en del av. Fra denne perioden har jeg diverse trenerkurs fra bl.a. NIH og tok Crossfit L1 sertifisering. Jeg har god erfaring med periodisering og ser effekten av allsidig, variert og effektiv trening.

 

Videre har jeg jobbet som instruktør på bla Spenst og Crossfit Jessheim.

Selv liker jeg å konkurrere i Crossfit, og spesielt som lag. Videre har jeg deltatt i diverse løp som blant annet Ironman 70.3 og Ultramaraton.

 

Jeg drives av at trening skal gi utfordringer og mestring. På denne måten skaper man treningsglede, som igjen gir kontinuitet og fremgang. Som trener er jeg opptatt av at alle skal føle seg velkommen og godt tatt imot. Det innebærer blant annet at timene skal være tilpasset nivået man er på, med god teknisk utførelse slik at intensiteten blir riktig. 

 

Dersom du ønsker tettere oppfølging eller hjelp til blant annet olympiske løft, gymnastikk bevegelser, forberedelse til konkurranser eller militære opptak hjelper jeg deg gjerne.

 

Kontakt:
 

Coach.thilo@outlook.com

bottom of page