top of page
340189810_900771114546006_3126769368881770065_n.jpg

Rino Ravn Berg

Coach & PT 

Jeg kommer fra Fetsund og har gjennom barne- og ungdomstiden hovedsakelig vært aktiv innen friidrett. Mine sports interesser er mange, og varierer fra terrengsykling til windsurfing. Det meste av tiden min går med til vintersport (alpint, snowboard, telemark) og toppturer! 

 

Jeg har bakgrunn fra Forsvaret, jobber som sykepleier på Ahus og studerer samtidig trenerrollen og idrettspsykologi på Norges Idrettshøgskole. Jeg er utdannet personlig trener og har over 10 års erfaring i treningsbransjen med PT og gruppetrening. Jeg har  også sertifiseringer i vektløfting gjennom Eleiko Strenght Coach. 

 

I 2013 begynte jeg å trene mer og mer Crossfit- rettet, og fant fort ut at jeg kunne gjøre alt som er fett i én og samme aktivitet! Innimellom konkurrerer jeg også.

 

Jeg liker å slite og ta i et tak, både inne på gymmet eller i utendørs trening. 

Mine favorittøkter innen Crossfit er “chippere”, hvor man jobber seg ferdig gjennom en liste med mange ulike øvelser på tid. Ellers trives jeg godt med å trene vektløfting.

 

Som coach liker jeg å skape god “dra'på-stemning” og sørge for at ingen av de som møter opp på timen skal gå uthvilt hjem! Jeg er også spesielt opptatt av gode oppvarminger og optimal teknikk under øktene.Trening er viktig for å kunne håndtere det livet byr på! 


CF-kurs: Crossfit Level 1
 

Vi sees!
 

Rino_r_b@hotmail.com

bottom of page