top of page
340446237_185046160554703_4719823469996679500_n.jpg

Kaya Synnøve Kristiansen

Coach 

Jeg har idrettsbakgrunn fra fotball, og spilte aktivt i 15 år. Jeg har også vært innom håndball, turn, volleyball, dans og kunstløp. Når jeg flyttet til Oslo i 2006 fant jeg veien inn på treningsstudio hvor jeg fort fikk en forkjærlighet for tung styrketrening & løping. Jeg har løpt noen halvmaraton & styrketreningen førte meg videre til vektløfting, og en rekke vektløfter stevner der i blant NM. I 2016 jobbet jeg en periode i Karibien og oppdaget CrossFit, og endelig fant jeg treningsformen som passet for meg!   Jeg bestemte meg fort for å lære meg alle øvelser RX og målet ble fort å konkurrere her også. Har deltatt på 2 NM i Functional Fitness, og ellers både små og litt større konkurranser nasjonalt og internasjonalt. Jeg elsker tekniske økter, så putt gjerne inn bar muscle up, ring muscle up, pistol squats, stricte handstand push ups og handstand walk i en og samme økt. En chipper med alle disse øvelsene og litt vektløfting vært drømmeøkta mi. 

 

 

Jeg er sertifisert personlig trener gjennom Active Education og har jobbet som PT i 5 år. Jeg tok CrossFit Level 1 i 2018 og har siden jobbet på CrossFit Oslo. Jeg har også vektløfter trener 1 kurs via Norges vektløfterforbund. 

 

Det å hjelpe andre og følge noen sin utvikling innen CrossFit og trening generelt er min store lidenskap. Jeg elsker å se andre lykkes og utfordrer gjerne medlemmer til å ta det neste steget. Jeg er en målrettet jente og det gjenspeiler seg i Coach rollen. Har du ikke satt deg noen mål for året så hjelper jeg deg mer enn gjerne. 

 

Ta kontakt på Kayasynnove@gmail.com.

bottom of page