top of page

Lars Tore Silseth

Box Manager, Coach & PT

Min idrettsbakgrunn kommer fra ishockey. Jeg har spilt aktivt i nesten 20 år, og spiller fortsatt når jeg har anledning. Jeg har også vært ishockeytrener i 3 år for lagene til U-16 og U-20 i Lørenskog ishockeyklubb. Gjennom ishockey ble jeg introdusert for øvelser innenfor styrke, spenst, hurtighet og koordinasjon, som også er viktige elementer i Crossfit.

 

Jeg har drevet aktivt og målrettet med Crossfit siden november 2016 da Crossfit Lillestrøm åpnet, og jeg deltar på 2-3 konkurranser i året. Mine favorittøkter er lange og harde med innslag av TriErg`s og andre øvelser som krever motor, men jeg har ingen bestemt favorittøvelse. Jobben må gjøres uansett hva som dukker opp på planen. Mine styrker er utholdenhet og teknikk innenfor vektløfting.

 

Jeg jobber som coach fordi det føles givende å jobbe med mennesker og legge til rette for at de skal ha en best mulig treningshverdag. I min rolle som Box Manager på CFL ønsker jeg å bidra til å videreutvikle boxen og skape et solid felleskap hvor alle inkluderes. 
 

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller gode forslag:


Larstorehs@hotmail.com

bottom of page