top of page
362637984_903185964785572_5033153631053228077_n.jpg

Kristina Huse Viga

Coach & PT 

Jeg har en brennende interesse for kropp og helse, og ble hekta på CrossFit allerede som 16 åring. Jeg kommer fra Sandnes kommune, og har i barne- og ungdomsåra i hovedsak vært aktiv innen fotball, klatring og paragliding. De siste 10 åra har jeg brukt mye tid på CrossFit, og konkurrerer aktivt innen sporten. 

     

Jeg er utdannet naprapat, personlig trener og CrossFit level 1 trener, og har i flere år drevet en naprapatklinikk med fokus på idrettsskader i tilknytning til et CrossFit senter i Stockholm. Fra min tid i Stockholm har jeg fått bred erfaring med forebyggende og rehabiliteringstrening, samt CrossFit spesifikk personlig trening. 
   

Min favoritt “øvelse” i CrossFit er gymnastikk. Jeg elsker lek og moro, og kjenner at jeg får utløp for det når jeg svinger meg i stanga og sprader rundt på hender. Men det jeg liker aller best med CrossFit er det gode fellesskapet og alle menneskene jeg møter gjennom sporten!
 

Som coach og personlig trener kan jeg hjelpe deg med blant annet rehabilitering av en skade, forebyggende trening og CrossFit- spesifikk trening. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller har treningserfaring. Vi tilpasser oss ditt nivå, og arbeider tett sammen for å skape utvikling og nå nye mål. 


Kontakt meg på:

kristinahuseviga@gmail.com

bottom of page