top of page
306765895_1129413877933095_3879625005200208162_n_edited.jpg

Hannah Bentsen

Coach & PT 

Jeg har idrettsbakgrunn fra fotball, volleyball og basistrening, og har jobbet i SATS som instruktør siden 2009 og som PT siden 2012. Jeg har grunnfag i idrett og videreutdanning i treningsveiledning, Personlig Trening og kostholdsveiledning fra Norges Idrettshøgskole. I løpet av årene har jeg tatt ulike kurs i regi av NIH, SATS, AFPT, Antidoping Norge.


Jeg tok introkurs i Crossfit Oslo i 2011, og ble introdusert for en ny verden av kule utfordringer og fikk mange nye venner! Etter noen år prøvde jeg meg også i konkurranse og fikk blod på tann. Jeg har deltatt på konkurranser i inn- og utland både individuelt og på team, og flere ganger vært med på Crossfit Open. Jeg har dommerkurs gjennom NOR3F. Har jobbet som dommer under NM i functional fitness, og har flere dommerkurs gjennom Crossfit sitt eget utdanningssystem. Jeg er også sertifisert Crossfit L-2 trener.

Det jeg først og fremst liker med Crossfit er den konstante variasjonen av øvelser og det gode fellesskapet. I denne treningsformen blir man aldri utlært, man kan tilpasse alle nivåer og man får trent mindset så vel som fysiske egenskaper. Mine favorittøkter er de med lang varighet og variert innhold. Digger chippere og RFT-økter.

 

Jeg får masse energi tilbake av å coache, og jeg brenner for å gi medlemmene tett oppfølging slik at de kan knekke koder og oppleve progresjon! 

 

Kontakt meg på:


hannahbentsen@me.com

bottom of page