top of page
CFL x ALS-3.jpg

Espen Westgaard

Coach

Jeg testet Crossfit i 2017 og ble hektet med én gang, da høyintensitetstrening og variasjon er noe jeg alltid har likt. Jeg har bakgrunn som sivilingeniør og målbarheten i Crossfit, hvor alle økter og øvelser kan måles og man kan se forbedringer hele veien, er noe jeg elsker. I tillegg er miljøet og samholdet på Crossfit Lillestrøm unikt, noe som gjør at jeg anbefaler Crossfit til alle jeg kjenner. 

 

Favorittøvelsene mine er de mono-strukturelle øvelsene som roing, løping, ski-erg og bike-erg. Det er også innenfor dette området jeg har aller mest kompetanse, etter mange års erfaring fra konkurranser og strukturert trening. Jeg jobber stadig med å gjøre øvelser innen vektløfting og gymnastikk til favoritter også. Jeg har tatt flere kurs i regi av Crossfit-miljøet og har dommerkurs gjennom NOR3F.

 

Jeg startet som Coach på Crossfit Lillestrøm høsten 2017. Jobben som Coach er veldig givende både med tanke på å lære andre riktig utførelse av øvelsen, skape mestringsfølelse og godt humør. Som en bonus blir jeg også bedre selv gjennom både å hjelpe og lære av de som deltar på timene. 

 

CF-kurs:
Crossfit Level 1

Crossfit Kids

Crossfit Gymnastics

Dark Horse Rowing Trainers Course


 

Kontakt meg på:


espenwest@gmail.com

bottom of page