top of page
CFL x ALS-9.jpg

Daniel Westgaard

Coach & CrossFit Kids Coach 

Jeg studerer toppidrett på Lørenskog VGS og har drevet med langrenn i 13 år, hvor jeg konkurrerte nasjonalt de siste tre årene. Jeg ble introdusert for CrossFit våren 2017 og deltok på min første konkurranse i 2018. Mine favorittøvelser i Crossfit er tekniske øvelser, som snatch og muscle-up.
 

Jeg har vært trener for barn mellom 6-10 år innen allidrett siden 2014 og trives godt med å lære barna gode treningsvaner. På boxen har jeg faste timer for barn kalt “Crossfit Kids” flere ganger i uka. Jeg er opptatt av utføre øvelsene teknisk riktig med fokus på skadeforebygging. 

 

Min treningserfaring innen langrenn gjør at jeg har god kunnskap innen kondisjonstrening, og jeg holder meg jevnlig oppdatert på fagstoff gjennom online-kurs som tilbys i Crossfit-bransjen. Jeg har også dommerkurs gjennom Nor3f. 

 

En av grunnene til at jeg har blitt så hekta på Crossfit er det inkluderende miljøet. Hver dag fylles boxen av mennesker som heier på hverandre og løfter hverandre opp. Jeg er coach fordi jeg liker å jobbe med mennesker og stortrives med å hjelpe medlemmene med å nå målene sine og inspireres av å se folk oppleve mestring.

 

CF-kurs:

Crossfit Level 1
Crossfit Kids

 

For spørsmål eller tilbakemeldinger kontakt meg på:


daniel.westgaard@gmail.com

bottom of page